Det osar semester...

Förra veckan hanns det med en minisemester till Aneby på två dagar som naturligtvis bjöd på regn. Annars skulle det väl inte vara midsommar? Trevligt var det iallafall och på midsommaraftonens kväll åkte jag hemmåt igen för att jobba. Sedan dess har dagarna mest bestått av jobb och planering av min och Linneas semester. Imorgon efter att jag har slutat jobba, packar vi bilen med tält och sovsäck och drar ner till Skåneland och senare till Blekinge. Två nätter på vift ska det bli (och lika många landskap) innan vi återser Småland igen.



PS. Gissa vem som har myst med en tre-veckorsbebis hela eftermiddagen? DS.

Update...

Som ni märker dras blogghastigheten ner såhär sommartid när jag kan träffa er bloggläsare istället för att skriva här. Helgen passerades med lite studenter, ganska mycket regn och en hel del hemmatid. Sen har det hunnits med en Ullaredsresa och några jobbdagar. I Ullared var det ju som vanligt några fler än mig och Moa men så värst farligt var det inte. Jag fyndade mest välbehövliga varor som shampoo och tvål men också mindra välbehövliga som en väska och nya hörlurar till min MP3. Dessutom letade jag frenetiskt efter en jacka eftersom min andra blev kvar i Stockholm. Det var lite för varmt när vi åkte från Stockholm för att jag skulle behöva någon jacka. Tyvärr höll ju inte den värmen i sig så jag behövde en ny. Hursomhelst så fanns det ingen jacka som jag gillade så det blev ingen. Igår innan jobbet hoppade jag och mamma in på Klädhörnan i Smålandsstenar för att se om de hade någon. Och tro det eller ej, jag hittade en kanonfin för 150 kr. Superbra! Dessutom köpte jag ett par byxor på halva priset.

Midsommar ska spenderas i Aneby. Jag åker upp idag och hem imon eftersom resten av helgen betyder jobb. Just nu skiner solen, vi får väl se om det håller i sig.



Trevlig midsommar!

Produktivt som bara den!

En sån här regnig dag ska man bara vara inomhus. Och göra sånt man tycker om. Som att baka tillexempel. Här är resultatet:







På den sista ska det såklart på glasyr och kokos också men det får bli när den har kallnat.

Normalvariation!



Helgens glass såg inte riktigt ut som den brukar..

SSSSSSSSSSSSSOMMARLOV!

Nu är det SOMMARLOV!!!

Tentan är gjord och godkänd. Förra tentan jag skrev kom också tillbaka med godkänt resultat. Skönt!

Helgen spenderades med föräldrarna i storstan. Shopping och fika och mat i en salig blandning. På NK dök Paul Potts upp och sjöng några sånger. Det var häftig akustik i den där stora hallen. Jag provade en klänning för nästan 5000 kr som var jätteful, men det var ändå ganska fin modell.



Nu har jag avverkat första jobbdagen och nu väntar några lediga dar innan det drar igång på riktigt. Jag tar det bara lugnt och försöker njuta av att inte ha så mycket att göra.

Vardagslyx!

Idag är en bra dag. Den började med en god frukost. Gröt med linfrö som vanligt. Sen bar det av in till Centralbadet för Relax. Några timmars bad i bubbelpool, saltvattenpool och simbassäng. Det var kanonskönt. Och det var nästan helt folktomt sådär en onsdagsförmiddag i juni.



Sedan dess har jag suttit hemma och pluggat. Och luktat på min klorluktande hud. Det var så längesen jag badade i simbassäng att jag nästan glömt hur det luktar.

Snart är det dags att bege mig hem till en god vän för en Mary Kay-kväll. Smink och hudvårdsprodukter ska visas och sen kanske det blir lite trevligt prat också. Får passa på att träffas nu innan sommaren.

Vilken lyxdag det blev!

...

Rösta i EU-valet: Check!

RSS 2.0