Svetto?!

På eftermiddagen mötte jag upp två svettiga och en fräsch kompis på Gärdet. De två första hade nämligen sprungit tjejmilen så svetten var ju befogad. Kanske något att satsa mot nästa år?



Vi åkte iallafall hem till J. och lagade middag. J har precis flyttat hit och börjat plugga. Många härliga möten med henne ser jag fram emot i höst. Efter middagen drack jag den snabbaste koppen kaffe jag någonsin druckit eftersom vi fick väldigt bråttom till bussen. Men vi hann med den.

Tillbaka till söndagarna

Idag har det nästan varit en vanlig söndag. Efter att jag lämnat L och M på Cityterminalen åkte jag till kyrkan. Det var skönt att komma till något som var bekant men människor som jag känner igen.



Här är min kyrka!

Mamma Mia..

vilken musikal det var. Jag satt och smålog hela tiden för att det var så bra och i slutet började jag nästan att gråta för att det var så bra. Tyvärr satt vi lite långt ifrån scenen för att kunna se alla ansiktsuttryck men ljudet var helt ok. Och jag förstår verkligen dem som går och ser den flera gånger.



Nu kan jag ju gå och se filmen också. Har inte velat göra det innan men nu ska det bli spännande att se hur den är på film.

Shopping!

Denna dagen har ägnats åt den där stora staden som jag envisas med att bo i. Jag fyndade i en bok på myrorna för 20 kr. I den boken var alla tre böckerna om Nancy som Elsie Johansson har skrivit. Bra att ha till höstens läsning.

Sedan hittade jag en fin kofta på Vila. Perfekt för mörka kalla höstkvällar.




Jag hittade även tre kanonfina burkar. Det blev min present till mig själv för att jag har jobbat så mycket i sommar. Ibland är det skönt att ha en anledning att köpa saker. (Fråga inte varför jag köpte koftan)



Efter shoppingen gjorde vi tacos och nu ska vi äta kladdkaka och glass. Mums!

Sista semesterhelgen!

Innan plugget börjar på måndag har jag en skön semestrig helg tillsammans med M och L. Imorgon väntar Mamma Mia i globen. Vi bokade biljetterna tidigt i våras och nu är det äntligen dags. Men vi startade semestern redan igår med den sköna och bekväma Bus4you-turen upp till stan. Tur för mig att jag hade två personer extra med mig för packningen var STOR.



I sommar har jag fått en fin väska av min mamma som jag kan ha när jag åker hem bara över helgen. Den var inte riktigt såhär blommig som denna utan mer helsvart. Och i väldigt lagom storlek.

Lägenheten har fått klara sig nästan helt själv i sommar. Mamma och M:s mamma var uppe en gång i juli men annars har den stått tom. Men luften var helt ok och dammet låg ganska tunt på golvet. Inte farligt alls!

Idag satte jag iallafall upp mina nya gardiner som jag sytt i sommar, utan att putsa fönstrerna innan (Förlåt mamma!). Fönserputsningen får bli en annan gång. Jag vet inte riktigt om jag tycker om de nya gardinerna. Det blev väldigt vitt!



Jag får väl byta om jag ångrar mig..

Lägg väl märke till den lilla matchande duken på nattduksbordet!

I´m back!

Sedan igår är jag tillbaka i den stora staden för att ta mig an min andra termin. Bara 5 år kvar.

 

Nu startar också bloggen igen. Den har varit väldig död ett tag nu. Sommaren har varit som en enda lång semester fastän jag har jobbat mer denna sommaren än någon annan innan.

Välkomna tillbaka!

RSS 2.0