Krämpor!

Imorse vaknade jag med VÄRLDENS VÄRSTA TRÄNINGVÄRK! Jag tror aldrig att jag har haft så mycket träningsvärk. Framförallt sitter den i låren och rumpan. När jag skulle upp och dricka vatten vid kl 5 så fick jag häva mig ur sängen. Likadant när jag skulle upp några timmar senare. Och nu har jag sprungit upp och ner till tvättstugan några gånger (Ja, jag tvättar på en söndag men jag var faktiskt tvungen...) och jag går som en gammal dam. För att inte tala om trapporna. Och när jag ska sätta mig ner på en stol måste jag hålla i mig för att det ska lyckas. Hur har jag fått det här då? Vi börjar väl från början.



Igår. Lördag. Jag var ute i Helenelund, där jag varit och passat barn och det skulle vara Barnens dag. Det var en massa aktiviteter som ponnyridning, hinderbana, hoppborg, sumobrottning, korv, godiskatapult, glass och annat roligt. Sen var det barnmöte mitt i också. Just godiskatapulten var mitt område. Man skulle kasta med en boll, träffa en rund grej och då kom en godisbit flygande. Jätteroligt. Så där stod jag i nästan tre timmar och laddade om godiskatapulten dvs böja mig ner, spänna fast, ladda med godis, resa mig upp, hämta bollen som nån kastat in i busken, springa fram till barnet som väntar så att han eller hon kan kasta och sen samma sak igen. Och sådär höll jag på. I tre timmar. Det var jätteroligt. Vädret var kanon och stämningen på topp och jag hade verkligen en skön dag. Det är bara idag som det är lite värre. Men vad gör man inte för de där söta barnen.

Jag vet ju iallafall att min träningsvärk går över om några dar, det är ju värre för dem som alltid har ont. Idag sitter jag hemma och pluggar. Har tenta på mikrobiologi imon. Sen, imonkväll, när det är över, då återvänder livet igen.

Ha en underbar söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0